Online kinderfeestje

kinderfeestje 8

De eerste verjaardag van Merel vind ik nogal spannend. Hoe is het om zonder familie en vrienden een verjaardag te vieren? Kaal lijkt mij. Bovendien geen oma’s meer en die dachten natuurlijk altijd aan hun jarige kleinkinderen. Gelukkig hebben we internet en zo kan Merel met een paar vriendinnen haar verjaardag vieren. We hebben taartjes laten bezorgen in Nederland zodat er aan beide kanten van de oceaan gesnoept kan worden. Merel stuitert door het huis dus we zijn blij als het zo ver is!  Het feestje is een groot succes. Er wordt gezongen, cadeau’tjes worden uitgepakt en we doen een paar spelletjes online. Galgje natuurlijk en over en weer wordt een kappers app gedownload om vervolgens iedereen van lollige kapsels en accesoires te voorzien.

partyface 1 partyface 2 partyface 3

Gelukkig krijgt Merel veel kaarten en berichtjes en voelt ze zich helemaal jarig, ondanks dat we geen bezoek krijgen. ‘s Middags is er een borrel van papa’s werk en ook daar hebben ze aan haar verjaardag gedacht. Na de lunch komt er een prachtige taart op tafel, wordt er nog een keer voor Merel gezongen en blijken alle gasten cadeau’tjes voor Merel te hebben meegebracht. Mission accomplished.

kinderfeestje 7 kinderfeestje 6 kinderfeestje 4 kinderfeestje 2 kinderfeestje 1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s