The Day After…..

sneeuwval 2

Soms komen wensen uit.  “Heaps of snow” hebben we gekregen. Simon bleef maar klagen dat hij sneeuw tot zijn kin wilde… nou die heeft hij nu. Het bleef maar sneeuwen en het bleef maar groeien die witte brij. Om onze oprit schoon te houden hebben we meerdere malen moeten scheppen en schuiven. Manlief door zijn rug, dus sta ik er nu alleen voor. Gisteren hebben we de auto even naar beneden gereden en daarna al bibberend en glibberend weer naar boven gereden, of meer gegleden eigenlijk. Er komt geen eind aan. We zitten al twee dagen binnen, maar gelukkig is de stroom niet uitgevallen dus vermaken we ons wel. Vandaag, de day after, is dus gewoon dikke lol. Uurtje naar buiten, opwarmen en weer terug.

the day after 2015 8 the day after 2015 7 the day after 2015 6 the day after 2015 5 the day after 2015 4 the day after 2015 3 the day after 2015 2 the day after 2015 1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s