Wilde nacht

trafic ban
Het is nu 1u ‘s nachts. Het straatverbod is nu al van kracht. Lijkt wel oorlog. Blizzard ‘Juno’ heeft nu ons huis ook bijna bereikt. Nog een uurtje. Op televisie wordt er verslag van gedaan alsof ons leven er vanaf hangt. Beetje zoals bij een WK voetbal. Je weet wel, halverwege is alles al 10x gezegd en gaat het zelfs over de kleur vd bal of de kleur van van Persie’s onderbroek. Door al die commotie heen ben ik dus gewoon in slaap gevallen…. Nu ik wakker ben en in bed lig, begint het feest pas echt. Kan ik niet meer slapen van dat gewaai. Als ik uit het raam kijk zie ik weinig. Het is vooral wit en mistig. Op de grond sneeuw, sneeuw en nog meer sneeuw. Ik wens maar dat al die grote oerbomen om ons heen het gaan houden en geen takken op ons dak droppen. Opeens begin ik mij toch een beetje zorgen te maken over dit kartonnen huis. Flashbacks vd wolf en de drie biggetjes schieten door mij heen: “I’ll huff and I’ll puff and I’ll blow your house down!” Gelukkig hebben we nog een zolder boven ons hoofd. Zaklamp naast het bed, telefoons opgeladen, koelkast gevuld, goed verzekerd. Ik ga slapen…… Welterusten!!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s