Heaps of snow

We hebben er lang naar uitgekeken die beloofde witte bergen van sneeuw. 9 inch is er gevallen in één dag, da’s 23cm. We werken de hele middag aan onze iglo en krijgen hulp van kindertjes uit de buurt. Met papa als architect wordt het geen lullig hutje, maar een heuse Amerikaanse sneeuwvilla. We integreren, dus denken we groots. Aan het einde van de middag staan alleen nog maar de buitenmuren. Wordt vervolgd.

Ons huis heeft nogal wat trappen en twee hele stijle opritten. 23cm sneeuw blijkt ongeveer 2 uur werk voor twee volwassenen. Thank god it’s weekend! En wie gaat dat dan door de weeks allemaal oplossen? Jawel, de desperate dutch wife natuurlijk. Makkelijk rekensommetje maakt dat mij dat in mijn uppie 4 uur gaat kosten. Waar zijn de tuinmannen als je ze wèl nodig hebt? Het goede nieuws is dat al dat schuiven en scheppen best wel hard werk is. Dat betekent geen Amerikaanse vetrollen en kippenkont, maar een super conditie en enorm gespierde armen. Hoe vaak en hoeveel zou het daarvoor moeten sneeuwen? Ik ben onder de indruk van deze lading, maar volgens de buurman is dat pas het begin. Ze voorspellen maandag 1-3, dinsdag 8-15 en woensdag nog eens 3 inch. Opgeteld zo’n 20 inch, oftewel een halve meter……. Oeps.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s