Sorry

Merel spreekt inmiddels een aardig woordje engels en leert elke dag bij. Omdat haar beide oma’s recent zijn overleden zijn er veel mensen om haar en ons heen die hun spijt betuigen. Het is hartverwarmend hoe mensen hier reageren op een dergelijk life-event. Ze sturen kaartjes, bloemen en koekjes. Erg lief! Merel heeft goed geluisterd en merkt op dat het toch erg vreemd is dat de Amerikanen steeds “I’am sorry” zeggen als ze horen van haar verlies. “Waarom zeggen ze toch steeds sorry tegen ons? Het is toch niet hun schuld dat de oma’s ziek waren?”.
herfstfoto
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s