WIFI in Heaven

Amper een half jaar hier, zijn we alweer drie keer teruggevlogen naar NL. Alweer een moeder, oma en trouwe blog lezeres gehemeld. Nu is mijn vader nog de enige der opa’s en oma’s. Het hoort bij onze generatie zullen we maar denken, maar liever niet allemaal tegelijk. Inmiddels zijn we er bijna van overtuigd dat er ook in de hemel internet en wifi is. Misschien komen de oma’s elkaar wel tegen in de wachtkamer bij Petrus en kunnen ze daar in alle rust bijpraten. Bye Bye grannies, have a safe trip.

grafbloemen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s