Natte droom

“Winter has been brutal” vertelde een Bostonian makelaar mij in het voorjaar. Verhalen over meters en maanden sneeuw, het uitgraven van auto’s en temperaturen van -20. Ik heb mij dus op het ergste voorbereid. Zo rond okt/nov moet hier de eerste sneeuw al vallen. En inderdaad eind oktober beleven we onze eerste sneeuwpret weekend, maar als de dooi daarna inzet blijft het lang sneeuwloos. Sterker nog; we hebben een witte derde kerstdag in Nederland terwijl ze hier hun kerstdiner op de BBQ maken…. Maar vers terug uit Nederland wacht ons een koudefront…. Het is de natte droom van elk rayonhoofd; het wordt woensdagnacht -21 graden! Als papa ’s ochtends op de fiets stapt is het nog -18 graden en we hopen maar dat hij onderweg niet struikelt over een bevroren eekhoorn die niet zijn weg gevonden heeft naar onze verwarmde buitenmuren……

koud weer_2118

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s