Carrot cake and The Desperate Dutch Wife on Facebook

Dag lieve lezers. Ik krijg vaak de vaak de vraag of er vanuit Tumblr een seintje kan komen als ik een nieuw bericht heb geblogd. Dat zou moeten kunnen, maar blijkt gewoon niet te werken. Ik heb daarom een facebookpagina aangemaakt en zal telkens een linkje maken als ik een nieuw bericht plaats. Als jij dat ook wil zoek mij dan op Facebook onder de naam TheDesperate DutchWife en vraag of je mijn vriendje of vriendinnetje mag worden. Wellicht geeft het op termijn ook nog andere voordelen om met TheDeperateDutchWife bevriend te zijn. Voor je het weet organiseer ik party’s aan huis voor Tupperware of Victoria Secret of mag je meedoen met een Betty Crocker Kitchen carrotcake workshop. En dat zou je natuurlijk nooit willen missen……..

carrot cake

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s