Halloween 1

halloween hillcrest road

Onze eerste Halloween. Ik heb natuurlijk geen idee wat ons te wachten staat maar naarmate de datum van Halloween dichterbij komt wordt dat steeds duidelijker. Vanwege de herfst en de oogst zijn de tuinen al versierd met pompoenen, hooi en vogelverschrikkers maar nu poppen er in de tuinen steeds meer vreemde objecten op. Steeds vaker zien we spinnenwebben, doodskoppen, spoken en veel, heel veel skeletten. Amerikanen schieten nogal eens door in van alles en nog wat en zo ook in Halloween versiering. Was eerst ons auto spelletje nog “welke tuin heeft een pompoen”, nu is dat al veranderend in “wie heeft er lijken of skeletten”. Om de hoek hier staat een huis met een spinnenweb zo groot als het huis zelf. Daarin een spin zo groot als een gemiddelde hond. De kinderen zijn er veel mee bezig en ik wil natuurlijk niet achterblijven. Inmiddels is onze verzameling gegroeid naar een giga spin, een engel(skelet), doodskop en heel veel pompoenen. Ik vind het eigenlijk wel gezellig al dat gegriezel. Simon is als de dood voor heksen…. Als die al denkt dat hij een heks ziet, slaat hij al op hol. Dat wordt dus lachen…….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s