Stilte verbroken

Het is een tijdje stil geweest op mijn blog. Veel beleefd in de tussentijd, maar ik was niet in de stemming lollig berichtjes te schrijven. The Desperate Dutch Wife heeft afscheid genomen van haar grootste fan. Nu ben ik een mama zonder mama, zoals iedereen dat een keer zal meemaken. Had ik liever nog wat uitgesteld. Ik hoop dat ze in de hemel ook internet hebben dan heb ik daar in ieder geval 1 trouwe lezer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s