Viespeuken

Nu we het toch over plassen en poepen hebben….. Ik dacht ik kan vast indruk maken op de schooljuffrouw door mijn oude gewoonte om lege toiletrolletjes te sparen ook hier op te pakken. Naïeve doos als ik ben….. Ben ik even blij dat ik het eerst gevraagd heb aan de juf van de Nederlandse school. Die vertelt mij dat het hier echt NOT done is om het in je hoofd te halen wcrolletjes mee naar school te nemen. Stel je toch eens voor dat er iemand met zijn plas,- en/of poepvingers aan dat rolletje heeft gezeten…… Zou een mooi tafereel zijn geweest als ik daar het schoolplein was opgelopen met een plastic zak vol met lege toiletrolletjes. Hoe zou ik liever bekend staan als die moeder van dat jongetje dat zo hard kan huilen of als die onhygiënische viespeuken uit Nederland?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s