Kasten

Bijna zou ik vergeten jullie op de hoogte te houden van ons kasten avontuur. Weet je nog die Lundiakasten die allen te hoog blijken voor dit huis? Bart had wel gemeten, maar in dit huis moet je de hoogte van de muur op vier plekken meten want dat kan zomaar 10 cm verschillen. Zie daar maar eens een kast in passend te maken. De man die de huisbaas inhuurt om te klussen lijkt ons geschikt en daarom hebben we hem gevraagd. Mañana is in het engels tomorrow en heeft hier hetzelfde effect. Tenminste bij onze klusjesman en dat is slechts een n=1. Maar goed Kurt is een beste vent en ik heb geen zin om een andere te zoeken dus heb ik geduld. Als dat toch opraakt, zit ik hem achter de broek aan en na twee/drie weken komt hij eindelijk eens een keertje langs. Het was het wachten wel waard, want hij heeft alle kasten netjes en professioneel afgezaagd. Klaar zou je zeggen………. nou nee. Wij hebben namelijk Lundia en die moet je daarna nog in elkaar zetten. De kledingkast heeft Kurt gedaan, maar de hoogslapers en de kasten in ” the office” moeten nog “ontworpen” worden en dat doen Bart en ik zelf. De hoogslapers blijken niet compleet en we hebben niet genoeg planken om ze, volgens de Lundiaregels, stevig genoeg te maken. Wel héééél véééél andere planken, maar die passen natuurlijk niet. Om een lang verhaal kort te maken: vier weekenden klussen met Lundia (lees grotemensenLego) verder hebben we een leuk kantoor en twee hoogslapers. Merel en Simon vinden de hoogslapers prachtig, ondanks dat ze meer op een luxe variant van een sloppenwijkhuis zijn gaan lijken. Ik heb mijn buik voorlopig vol van Lundia en moet weer aan onze relatie werken omdat Bart & Marley als klussend stel meer gelabbeld zouden kunnen worden als Buurman & Buurvrouw.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s