Mighty Kacy and Mighty Merely, two American Ninja Warriors

Bart heeft Merel een filmpje laten zien op youtube over “ Mighty Kacy”. Kacy is a American Ninja Warrior en doet mee in de finales met de beste mannen. Zoeken op google naar “Kacy Catanzaro” of hashtag #mightykacy. Het is een soort spiderwoman. Het heeft grote indruk gemaakt op Merel. Inmiddels heeft ze het filmpje al minstens 20 keer bekeken en oefent ze zich een breuk in onze tuin en alle speeltuinen die we bezoeken. Ze is echt fanatiek! Om spieren te kweken trek ze zich 20 keer per dag op aan het klimrek en doet ze pushups. Ze is vastberaden het te schoppen tot Mighty Merely! Het is een mooie verzameling filmpjes geworden en ze blijft maar vragen of ze nog een keer in een post op mijn blog mag. De vorige keer hebben we daar een tandje voor moeten trekken, weten jullie nog?

Op Merel heeft het filmpje indruk gemaakt en op mij eigenlijk ook wel. Niet zozeer om wat die Keesie daar allemaal doet (hoewel ze echt wel sterk en lenig is) maar meer om wat het met mijn gedachten doet. Ik blijf mij namelijk afvragen hoe Bart nu aan dit filmpje komt? Heeft hij nu zitten googelen op “ninja warriors” of misschien op “lenige meisjes” oftewel “limber girls”? Allebei reden tot zorg, zou ik denken. Met welke zoektermen kom je in godsnaam bij een filmpje van Mighty Kacy? Misschien heeft een vriend de link doorgestuurd? Maar wat zegt dat over zijn “vrienden” en hoe komen die er dan aan? Ik probeer mijn huisvrouwenangsten onder controle te houden, maar het wordt wel moeilijk. Hij zal mij toch nog wel aantrekkelijk vinden? Word ik te slonzig? Of moet ik toch maar weer eens wat meer moeite doen om er goed uit te zien? Zou hij mij niet lenig genoeg meer vinden? Word ik te oud en lelijk? Ben ik te saai omdat ik alleen nog maar over kinderen, koken en wassen kan praten? Wat moet ik doen? Tijgerpakje van Simon proberen?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s