Telelenzen en tuinmannen

Natuurlijk zijn jullie nieuwsgierig naar die mooie tuinman of grasmaaier, wat je wil. Al vier weken ligt de camera mét telelens in de aanslag. Echter geen grasmaaier gezien, wel gemaaid gras. Ik denk dat hij ergens een informant heeft die hem seint als ik niet thuis ben. Ik geef het nog niet op. En die telelens heeft wel een aantal andere interessante tuinbezoekers vastgelegd. Onder andere heb ik de tuinman van de achterburen “gevangen”. Maar die heeft een gezicht als een hobbit en is helaas niet heel opwindend. Verder stikt het hier van de eekhoorns (daarover zeker later meer, de krengen…), chipmunks, Northern cardinals, winterkoninkjes, ladybirds, kalkoenen en nog veel meer gesnater waarvan ik de naam nog niet heb gevonden. Bij gebrek aan sexy tuinmannen en poolmen, ga ik mij maar met het ander natuurschoon bezighouden. Een huisvrouw moet wat om afleiding te zoeken. Dus heb ik besloten ze te gaan lokken…. op naar de Homedepot garden!

Het heeft succes, zie fotorapportage…… Het wordt een drukte van jewelste in onze tuin. De ene gast nog markanter dan de andere. De fanatieke natuurliefhebbers onder jullie mogen de namen er zelf bij zoeken. Spaart mij weer een hoop gezoek 😉

Tuinrapportage 1 Tuinrapportage 2 Tuinrapportage 3 Tuinrapportage 4 Tuinrapportage 5 Tuinrapportage 6 Tuinrapportage 7 Tuinrapportage 8 Tuinrapportage 9 Tuinrapportage 10

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s