It’s getting better……………..

Het is al weer even geleden, maar gelukkig hebben we de foto’s nog. De kinderen en ik, in gezelschap van een andere gezellige nederlandse, reizen af naar het strand. Op advies van buurvrouw Mary naar (hoe kan het ook anders) Good Harbor vanwege het mooie strand en de veilige stromingen. En jawel dit prachtig stukje strand blijkt entertainment voor zowel de kinderen als de mama’s. Mijn indruk is dat die lifeguards er vooral zijn om naar te kijken, ze zijn overigens toch te glad om aan te pakken. Dat hebben ze in Good Harbor goed begrepen. Wij hebben ons genesteld drie meter achter deze lifeguardtower en dat geeft een extra dimensie aan onze dag. Iedere plek met lifeguards heeft zo zijn eigen regels en protocollen heb ik gemerkt. Zo ook allerlei “veiligheid,-” en “oefenrituelen”. Deze is wel heel boeiend: De lifeguards trekken hun shirt uit, drukken zich een keer of 10 op, doen 10 situps om vervolgens mét de reddingsplank richting water te paraderen, het water te scannen op drenkelingen en weer terug te komen om hun shirt weer aan te trekken en plaats te nemen op de toren. En dat elk uur. Ik denk gewoon dat Good Harbor een vrouwelijke burgemeester heeft. Ook Simon vindt het heel boeiend en vraagt later “ doen die jongens opdrukken zodat ze de mensen beter kunnen redden?”. “Ja, Simon ik denk het wel ;-)”

Do I need to say more...

Do I need to say more…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s