Baywatch in Underwood

Zonder zwembad en 35 graden in de schaduw moet je toch wat. De kids en ik naar het gemeente zwembad hier in Belmont. Voor ons is dat nog geen 10 min lopen. Het is het oudste zwembad van Massachusetts en dat is mij ook niet ontgaan. Desalniettemin hebben we toch lol in het zwembad. Als ik het terrein oploop valt mij meteen op dat er geen kinderen met zwembandjes zijn. Wanneer ik Simon het water in wil sturen met zijn kurkjes worden we meteen teruggefloten door de lifeguard. NO FLOATING DEVICE! Simon meteen chagrijnig, ik ook. Drijvers maakt ouders laks is hier de theorie. Dan niet! We gaan te water en net als Simon zijn geliefde snorkel in zijn mond stopt alweer een fluitje: “NO SNORKELS”! Simon nog chagarijniger…. Misschien worden ouders ook laks omdat er zoveel lifeguards zijn….. Ik besluit toch maar eens te informeren naar de rest van hun regels en dan blijkt dat Merel een zwemtest moet doen om in het diepe te mogen. Zo’n test is net begonnen en nog voordat Merel het in de gaten heeft, heeft ze de test al gehaald. Ze moet van de ene lifeguard naar de andere zwemmen en ze steeds aantikken, zonder te stoppen of de bodem aan te raken. Het zijn allen jonge meisjes met rode badpakken. Menig man zou er een moord voor doen om een rondje te zwemmen van de ene lifeguard naar de andere in rode badpakjes en ze nog te moeten aanraken ook. Nu poppen er bij de mannelijke lezers natuurlijk meteen mooie plaatjes van Pamela Andersons op…… maar de fotos zullen jullie uit de droom helpen. Nu heb ik twee theorieën bedacht over de lifeguards in Belmont:

1 het plaatselijke zwembad wordt bestuurd door vrouwen wiens mannen regelmatig gaan zwemmen in the Underwood pool. Ze nemen geen enkel risico en doen de selecties voor lifeguards zelf: mooie mannen en aardige meisjes.

2 het uitdijen van de Amerikaanse vrouw begint gemiddeld 5 jaar eerder dan het uitdijen van de Amerikaanse man en de gemiddelde leeftijd van de lifeguards ligt hier net vóór het omslagpunt van de man, maar ná dat van de vrouw.

Hoe dan ook, je hebt hier als fulltime mama een hoop te kijken. Nu wil ik mijn kinderen niet traumatiseren door te doen alsof ik verdrink, maar erover dromen mag natuurlijk. Maar goed, wie garandeert mij dan dat ik door hem en niet door haar gered word………..

Uiteindelijk hebben Simon en Merel toch een hoop lol met het opduiken van muntjes, maar Simon noemt het zwembad nog steeds “ dat leuke zwembad met die stomme meneer van wie niks mag”.

zwembad1 zwembad2 lifeguardfemale 1 lifeguardmale

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s