Tuinman

Op veler verzoek heb ik de camera met telelens in de aanslag om de tuinman te fotograferen. Vandaag blijkt hij weer te zijn geweest en heb ik hem gemist. !4 dagen heeft hij gezegd, maar het is natuurlijk niet ondenkbaar dat al die gespierdheid ten kosten is gegaan van het denkvermogen en hij gewoon niet tot 14 kan tellen. Maar ja, maakt het uit? Vandaag werd ik wel nagefloten door de tuinmannen van buurtgenoten. Helaas zaten die minder strak in het pak en hebben ze geen tandartsverzekering vermoed ik zo op het eerste gezicht.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s