Het aapje komt uit de mouw……

Simon lijkt het nu toch wel naar zijn zin te hebben in de Legoklas. Gistermiddag zijn we in een speeltuin aan het schommelen en raken we aan de praat. Dan wordt het mij ineens duidelijk waar die totale paniek vandaan komt. Alles valt nu op z’n plek. De directrice heeft ook google translate geraadpleegd en opgezocht wat een zusje in het Nederlands is. Ze wilde Simon mee naar Merel nemen om te proberen hem zo wat tot rust te laten komen. Ze kwamen op het woordje zuster.  En zo kwam het dat ze steeds zijn hand pakten en zeiden “ we’re gonna get you to your zuster” wat Simon geïnterpreteerd heeft als “ we brengen je naar de zuster” oftewel het ziekenhuis. Dus Simon in de ankers want die wil niet naar de dokter omdat hij niet ziek is en dat ook niet kan uitleggen……… auw auw.

Zonneklep

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s