Wie poept er op onze veranda?

Dat er in Amerika rare vogels rondlopen dat weet iedereen, maar er verschijnen ook rare beesten in onze tuin. Deze spant de kroon. Alvorens te verklappen wat voor beest dit dan wel is, lijkt het mij leuk om jullie even zelf te laten zweten…. Wij noemen het een Ravia omdat het volgens ons nog het meest lijkt op een kruising tussen een cavia en een rat. Het zet echter zijn haren zo overeind dat je ook zou kunnen spreken van een Rategel. Hoe dan ook het beestje komt geregeld in onze tuin en de overburen denken dat er een nest van deze beestjes onder ons huis zit. Nu ben ik er vandaag onder gekropen, maar ik zie geen nest (wel heel veel andere kriebelende beestjes, jak). Het lijkt ook geen gevaarlijk dier, maar in de ochtend ligt de hele veranda vol met ****** poep, vooral als wij buiten gegeten hebben. Doe mee met de wedstrijd “ Wie poept er op onze veranda” en de eerste goede whatsapper wint een overnachting in een voormalige nannyroom in Belmont Massachusetts.!

Niemand weet, niemand weet dat ik ******* heet

Niemand weet, niemand weet dat ik ******* heet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s