Poolman

Dat ik geen huis met een zwembad tot mijn beschikking heb, is teleurstellend, maar het ergste is natuurlijk dat er dan ook geen poolman langskomt om “het zwembad te onderhouden”…..  Ik heb begrepen dat die mannetjes voor spannende afleiding kunnen zorgen in de dagelijks sleur van “ de vrouw van”. Gewoon een poolman met z’n busje laten voorrijden terwijl we geen zwembad hebben, zou wellicht voor onrust zorgen bij de buren. Geen idee hoe ze daar in de mormonenwereld over denken. Net als ik mij erbij heb neergelegd dat ik toch moet blijven punniken/ Loomen loopt hier ineens “Sylvester Stallone” met een grasmaaier door de tuin……… Ik weet niet wat hij verder nog allemaal doet behalve grasmaaien, maar het houdt de boel wel in vorm! En het was hier al zo warm pfffff. Ik blijk gezegend met een diep gebruinde “fitte” tuinman genaamd Steve. Nou ja, tuinman…. hij rent als een dolle door de tuin met z’n grasmaaier, rost de kantjesmaaier door de tuin en na 15 min, roept hij tot over twee weken. Foetsie! Een vluggertje dus. Het lijkt mij ongepast om een foto van hem op het internet te  plaatsen, maar het is heel verleidelijk. Nog 13 nachtjes slapen 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s