Eigen plekje

Bart heeft voor alle eerste levensbehoeften gezorgd. Auto: check, TV: check, Internet: check, koffieapparaat: check, creditcard: check. Jammer dat hij geen Lundiakasten op maat kan maken… En ik heb natuurlijk als vlijtige housewijf de eindverantwoordelijkheid over de keuken. Met uitzondering van het espressoapparaat, uiteraard. En ik bof want ik mag ook de baas zijn over het washok. Heel fijn om gewoon een eigen plek te hebben in huis. Behalve de kabouterafmetingen als het gaat om de hoogte van huizen, is alles hier verder gewoon een maatje groter. De koelkast oogt leeg al stop ik er voor 200$ aan eten in, de wasmachine is zo groot dat ik niets meer hoef te sorteren want de witte, bonte en zwarte was van een hele week past er gewoon in één keer in, Merel past in de droger (ik zal eens vragen of ze zo op de foto wil) en als je hier pizza bestelt hebben ze drie maten: groot, nog groter en veel te groot. Die pizza was best lekker, maar kreeg na de strafschoppen tussen Nederland en Argentinie plots een vreselijke bijsmaak………

droger en wasmachine Merel in de droger Simon in de droger wasmachine diep

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s