Zoete Lieve Gerritje

Onze mooie huiskamerkast wordt een wedstrijd NL-USA. Of wij de Handyman van de UTS even zelf willen betalen à 126 dollars per uur. Natuurlijk niet. Volgens NL zijn wij overeengekomen dat ze geen Ikea kasten in elkaar zullen zetten in de USA omdat ze dat te ingewikkeld vinden. We hebben geen Ikea kasten, wel Lundia en ja, dat regelen we zelf wel. Maar dat die mooie, op maat gemaakte kast uit elkaar gesloopt zou worden was niet afgesproken. ZIJ hebben hem uit elkaar gesloopt, zorgen ze ook maar dat hij weer in elkaar gezet wordt. Ik heb het nog expliciet gezegd dat ik het vreemd vond dat ze die uit elkaar gingen halen; “komt goed mevrouw”….. Bovendien hebben de verhuizers in NL een beetje vreemd ingepakt. Zo zitten de schroeven van de tafel bijvoorbeeld bij het speelgoed van de kinderen of de poten van de salontafel in een doos bij het tuingereedschap. Als je veel tijd hebt, zou dat een heel leuk spel zijn: steeds twee dozen openen en onthouden wat erin zit.  Nu is het 35 graden en willen wij ondertussen ook weleens gewoon op een stoel kunnen zitten. De verhuizers zijn ook niet happy want die zouden liever Duitsland-Brazilië zien, ze zijn voor Brazilië  …………………… geen goeie dag voor de verhuizers.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s