Container, slot

Dinsdag is het dan eindelijk zo ver. Na twee uur wachten, arriveert daar een verhuistruck. Niet de verwachte container! De verhuizers hebben het zegel al verwijderd omdat ze bang zijn dat de container niet in de straat past. Het zegel losgerukt en omgepakt in een verhuiswagen van normaal formaat. Wij zijn toch echt voorgelicht dat we die zelf moeten openen. De communicatie blijkt ook bij verhuisbedrijven niet optimaal. Of hebben we hier ongemerkt meegewerkt aan een enorme cocaïnesmokkel? Heeft het daarom zoveel langer geduurd dan verwacht? Wat niet weet wat niet deert… Weg romantisch moment, maar wel meteen de opluchting van het veilig overkomen van onze spullen. Drie gespierde amerikanen, duidelijk van zuidamerikaanse afkomst (drugsmaffia?), ontfermen zich over onze spullen. Alle spullen zijn heel aangekomen, maar nu blijkt dit kabouterhuis te klein voor onze Lundiakasten. Bovendien is het hier overal hartstikke scheef. Van de ene kant van een kamer naar de andere kan zomaar 5 cm schelen. De kasten zijn allemaal zeker 7 cm te hoog. De kast uit de huiskamer hebben de NL verhuizers, tegen ons advies in, uit elklaar gehaald en die willen de verhuizers niet in elkaar zetten. Dat vinden ze te ingewikkeld, bang dat ze iets kapot maken… al met al eindigt de dag in een enorme berg dozen en kasten die in honderden stukjes uit elkaar liggen…. Uit die stapel moeten nog twee boekenkasten, een grote garderobekast en twee hoogslapers moet worden gepuzzeld. Op naar een Handyman… Voor die uitklaar gesloopte huiskamerkast komt morgen een speciale Handyman van het verhuisbedrijf, verzekeren de verhuizers ons.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s