Container, vierde en bijna laatste deel

Vannacht voor het eerst in ons nieuwe huis geslapen. Luchtbed, veel te klein, te hard en niet geschikt voor duo’s. Maar het huis slaapt heerlijk. Het lijkt net alsof we hier in het bos wonen en je hoort hier nauwelijks geluiden. In de ochtend werden we wakker van de vogels die blijven fluiten tot een uur of negen en dan vallen ze van het dak omdat het hier zo warm is. Waar ze dan blijven, weet ik eigenlijk niet…. heb ik in Nederland ook nooit kunnen ontdekken. Waarschijnlijk verstoppen ze zich ergens dicht bij een airco want tegen de middag loopt het op tot tegen de 35 graden. Goed weer voor een regeldagje. Maar hoogtepunt van deze dag: een telefoontje van onze verhuizer ter plekke. Morgen tussen 9 en 11 komt die enorme container voorrijden met een bus vol verhuizers. Maar….. eerst moeten we zelf het zegel controleren en lospeuteren (ga er vanuit dat hij er nog zit anders hadden we dat moeten horen). En dan is het grote moment daar…. is alles nog heel of door elkaar geschud? Is er iets uitgebrand….? Heeft de parasolvoet de rest in de container geramd? Of kunnen we gewoon gezellig alles uitpakken en kan het grote (lundia)puzzelen beginnen?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s