Zeppelins en Schrijvende Straaljagers

Zeppelin

Zeppelin

Dat de reclame is uitgevonden door de Amerikanen wisten we natuurlijk allang, maar ze doen er hier alles aan om op te vallen. Rijdend van Boston naar Belmont zien we ineens een Zeppelin met reclame worstelen met de thermiek. We dachten even dat hij ging neerstorten, zeker toen we op straat allemaal mensen zagen fotograferen. Snel genoeg zagen we dat het ze om iets heel anders ging. Er vliegen 4 straaljagers in formatie door de lucht en ze ” poepen”  kleine wolkjes uit. Na een paar seconden vormen die wolkjes woorden en worden het zinnen. Dit alles omdat de sponsor van de Red Sox zijn jongens wil aanmoedigen…… “Go Sox Go”!!!!!!!!

Go Red Sox Go

Go Red Sox Go

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s