Huis in Belmont

Huis in Belmont

Huis in Belmont

Ons nieuwe huis is prachtig! Het lijkt enorm op de foto maar in werkelijkheid is het van binnen een beetje klein waardoor ik mij zorgen begin te maken of de inhoud van die enorme container, als die heel aankomt natuurlijk, wel in dat huisje past. We gaan er wat vierkante meters op achteruit. Gelukkig hebben we een enorme kelder en dito zolder. Blijkt de eigenaar van het huis dat als opslagplaats te gebruiken. De zolder oogt zo’n beetje als de Habbekrats voor de Nijmegenaren onder jullie, met de geur van een koffer dat al in geen 50 jaar is geopend. Dat moet nog even opgelost worden. De (overigens lieve) man op leeftijd had meer te sjouwen dan hij tijd had en heeft het dus maar gewoon laten liggen. Stiekem ben ik wel blij met de schommelstoel die er ook tussen blijkt te staan en mooi past bij onze veranda. Het hele huis heeft een verfbeurt gehad, maar er moet nog een en ander gebeuren. We hebben inmiddels van de verhuizers vernomen dat de container door de douane heen is en dat we dinsdag 8 juli kunnen verhuizen. Tot die tijd wordt er blijkbaar toch nog geklust in huis. Tenminste dat hoop ik dan maar. Neem aan dat we niet zelf tussendeuren moeten gaan hangen en verfbussen moeten opruimen. De verhuurder is op vakantie dus die oude troep moeten we blijkbaar zelf dan maar opruimen. Het goede nieuws is dat er een nieuwe koelkast is geplaatst; een echte grote amerikaan met dubbele deuren! En dan is daar de shredder in de keuken. Altijd van gedroomd……
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s