Arthur op het strand deel 3, independence day

We wachten deel 3 maar niet af. Simon is vanochtend ziek wakker geworden en spuugt alles bij elkaar. Hij heeft overigens maar een klein stukje kreeft geproeft. Slecht begin van één van de belangrijkste feestdagen van de USA. Het vuurwerk is verzet vanwege Arthur en was daarom gisteravond al in Boston. Dat gaan we dus sowieso missen, inclusief de Beach Boys en Melissa Etheridge…. Arthur heeft Boston inmiddels al bezocht en gaat nu verder richting de kust. We gaan naar “huis” en besluiten ons toekomstige huis in Belmont te gaan inspecteren. Met een kotsende Simon op de achterbank en met Arthur op onze hielen maken we ons snel uit de voeten. Drie kotszakken verder komen we aan in Belmont. Blijkt Arthur daar ook al op bezoek te zijn geweest. Gelukkig is het bij afgebroken takken gebleven en veel, heel veel water.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s