Arthur op het strand, deel 1

Strand new england storm 2014

Hurricane Arthur

Om de tijd te overbruggen tot de container er is, zijn we een paar dagen op het strand in Salibury, uurtje rijden vanaf Belmont. Heerlijk weer en een heerlijk strand. Mooie golven en zelfs Merel heeft het bodysurfen te pakken. Beginnen we net te wennen aan al dat moois komt er een hurricane op ons af: en we noemen hem Arthur. Er zijn allerlei weerswaarschuwingen afgegeven. Het is een categorie 2 storm. Ik weet alleen niet hoeveel categoriën dat we hier hebben. Om het niet spannender te maken dan nodig is, zoek ik dat ook maar niet op. Ik besluit maar te vertrouwen op het gedrag van de ons omringende Yanks en die staan alleen maar buiten op hun gemakkie foto’s te maken. Net als wij overigens, zie foto. Spannend! Wij denken dat ze op het nieuws overdrijven, hoop dat we gelijk krijgen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s