Container deel 3

Nagoya Express

Nagoya Express

Het zou té mooi zijn wanneer alles volgens plan zou verlopen…. De Nagoya Express waar onze container mee vaart moest zo nodig een ommetje maken over Hamburg waardoor de container nu pas in NYC is beland. Het goede nieuws is dat de container wel al bij de douane staat. Naar de zeebodem geschoten is hij dus niet.  En dat betekent ook dat hij niet is uitgebrand… tenminste dat denk ik. Neem aan dat de rederij dat inmiddels wel gemeld zou hebben? Het slechte nieuws is dat hij nog in de rij staat voor een xray. Alsof onze container ziek zou zijn 😉 Hopelijk vinden ze dan geen reden om hem ook nog te openen want dan wordt het helemaal een lang verhaal. Hoe dan ook 2 juli verhuizen gaat niet lukken. Streefdatum wordt nu begin volgende week, rond 8 juli. We hebben besloten dan maar een paar dagen naar zee te gaan. Echter niet voordat we een eerste blik op het huis in Belmont hebben geworpen! Ik wil nu wel eens zien waar ik de komende jaren mijn leven ga leven……..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s