Aankomst USA

Na een ontspannen vlucht komen we met z’n vieren aan in het beloofde land. Helaas, geen Obama met een bos tulpen en ook geen bordjes “Welcome Heilbron Family”. Dankzij Barts Priority status sprinten we als eerste uit het vliegtuig en rennen we als gekken naar de bagageband. De kinderen achter ons aan slepend, telefoons uit en met oordoppen in om maar geen uitslag te horen van Nederland-Mexico. Gelukt! En in de USA is niemand bezig met Oranje dus ook de taxichauffeur gooit geen roet in het eten. Binnen een uur na de landing zitten wij gewoon net als al die Hollanders met onze oranjepetjes voor de buis, alleen dan een uurtje of vier later. De rest is historie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s